Psykoterapi og coaching
A full-spectrum approach to human consciousness and behavior means that men and women have available to them a spectrum of knowing -a spectrum that includes, at the very least, the eye of flesh, the eye of mind, and the eye of spirit.
- Ken Wilber


 Referencer om psykoterapi:

"
Undertegnede, der siden juni 2005 har arbejdet som socialrådgiver i sygedagpengeafdelingen
ved Holmegaard Kommune, har haft et utroligt godt samarbejde med Christian. Undertegnede har haft stor glæde af Christians arbejde, som virkeligt har fået bragt borgernevidere i et konstruktivt forløb. Jeg kan varmt anbefale Christian og hans professionelle måde, til at hjælpe med at afklare borgerne."

Læs mere

Carsten Rütz
Socialrådgiver Holmegaard Kommune

Det er min oplevelse, at Christian er engageret i vores klienter, når han har påtaget sig en opgave og støtter op omkring mulighederne for tilbagevenden til arbejdsmarkedet samt arbejder med de barrierer, som gør, at klienterne ikke umiddelbart kan arbejde.

Jeg har ved opfølgningssamtalerne spurgt ind til, om klienterne har det godt med at have samtaler med Christian og føler, at de får noget ud af forløbet i forhold til at få det bedre og kunne se arbejdsmarkedsmuligheder. Tilbagemeldingerne fra klienterne har været meget positive.

Christine S
Socialrådgiver Holmegaard Kommune

"Via supervision af Christian gennem 2003-04 kender jeg ham som en omhyggelig og dygtig psykoterapeut, der har øje for såvel helhed som detalje i processerne med sine klienter.Han fremstår desuden som et åbent og tillidsvækkende menneske, der er i stand til at etablere en god og befordrende kontakt til klienterne."

Henrik Juul
Cand. psyk | Specialist i psykoterapi