Coaching i Næstved

 
   
Målrettet coaching
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Carl Gustav Jung


Personlig Coaching

Coaching er tiltagende populært og er en god støtte både erhversmæssigt og privat. Jeg har arbejdet med coaching siden 1993.

Målrettet coaching handler om, hvordan vi kan anvende forskellige teknikker til at skabe et rigt liv pås flere forskellige planer. Dette har til formål at give en mærkbar positiv effekt på såvel dit private som dit professionelle liv.

Coaching er hverken rådgivning eller psykoterapi, men en forandringsproces, hvor du arbejder dig hen imod dine mål.Jeg som din coach forholder mig som en partner til dig og har fokus på nuet og fremtiden.

Rigdom er ikke kun at være materielt velstillet. Et rigt liv er et liv, som er præget af både kærlighed, indre fred, glæde, frihed og mening. Coaching tager fat på hvordan du bedre kan udnytte dine ressourceroptimalt, så du -kan opnå en følelse af at leve dit potentiale fuldt ud og blive eksistentielt tilfredse med din tilværelse. Et forløb kan typisk handle om:

Om optimal kommunikation og kunsten at få dine budskaber igennem.
Om kunsten til at få mennesker til at tro på sig selv og deres iboende muligheder.
Om kunsten at udvikle drømme, mål og visioner for sit liv.Om kunsten at have indflydelse på sit eget liv med nærvær og personlig integritet...


Coaching kan være din nøgle til et nyt perspektiv med mindre stress, flere muligheder og bedre balance mellem de vigtigste værdier i livet.

Læs mere om coaching på www.coach.dk

Tilbage til forside